Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsi gazdasági egyetem vagy...

Pécsi gazdasági egyetem vagy Corvinus?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy a Corvinust szokták mindig inkább ajánlani. Én tapasztalatokat szeretnék arról gyűjteni, hogy hol milyen az oktatás, a tanárok, milyenek a végzés utáni elhelyezkedési lehetőségek.

Angol felsőfokú nyelvvizsgám van, németből most csináltam közepet és tanulok felsőre, matekot folyamatosan tanulom emelt szinten. Melyik helyen hoznak ki vajon többet az eddigi tudásomból?

(Akinek esetleg ilyen helyzetről is vannak tapasztalatai: Őszintén szólva Pécset azért preferálom, mert ott tanul a barátom. Ha két különböző városban laknánk, kevesebbet tudnánk találkozni, a kérdés az, hogy mennyire éri meg még így is Budapestre menni.)

2016. dec. 4. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik szak?
2016. dec. 4. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként a barátok meg jönnek-mennek. :)
2016. dec. 4. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:

szerelemre ne alapozz. :D

bár végülis át lehet jelentkezni, csak körülményes. szóval menj Pécsre, aztán ha esetleg (ne adj isten) szétválnátok, átjelentkezhetsz a corvinusra. monjuk ez nagyban szakfüggő

2016. dec. 5. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
13%
Corvinus
2016. dec. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!