Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehet az, hogy akik...

Hogyan lehet az, hogy akik nem tanultak, azoknak jobb?

Figyelt kérdés

Egyetemere járok, végzős vagyok. Korábbi osztálytársakat szoktam látni facebook n vagy a városban, és nagyon soknak elég jól megy. Autó, Iphone, legújabb ruhák, stb. Persze nem mindenkinek, de elég sokaknak. Nekem ilyesmire sosincs pénzem, nagyon sokba kerülnek a könyvek, nyelvvizsgák és a további járulékos költségek.

Kérdem én, hogy akik nem tanultak, végigszórakoztak 12 évet az iskolában, azoknak mért jobb és könnyebb?

Minden nap megkérdőjelezem, hogy tényleg megérte-e végigszenvedni ezeket a hosszú éveket, amíg gimnáziumban és egyetemen tanultam/tanulok, hiszen jelenállás szerint nem úgy tűnik.

2016. nov. 25. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy ki honnan jött; ha valakinek van hátszele, sokkal könnyebb dolga van. Meg aztán, az ilyen élet eléréshez nagy adag szerencse is kell (jókor lenni jó helyen, jó emberrel beszélni, stb.), szóval korántse biztos, hogy neked is úgy sikerült volna ahogy nekik.
2016. nov. 25. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem nincs meg az a családi háttér, mint a legtöbb ilyen embernek sajnos.
2016. nov. 25. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Te végzős vagy, még diák.

Akik nem tanultak tovább, már évek óta dolgoznak. Nem pályakezdők már, beledolgozták magukat valamibe. Ez is nagy különbség.

Ne búsulj! Nézd meg 10 év múlva, ki, hova jutott, és lehet, hogy egészen máshogy fogod látni a dolgokat...

2016. nov. 25. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Annyira remélem, hogy igazad lesz, hogy nem igaz...
2016. nov. 25. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit tanultál ?
2016. nov. 26. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Idegenforgalmat tanulok jelenleg is.
2016. nov. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!