Csontianyja kérdése:
Egerben melyik iskola a jobb? Szilágyi vagy Pásztorvölgyi?
Figyelt kérdés
Minden szempontot figyelembe vévé melyiket mondanátok erősebb és komolyabb gimnáziumnak?2016. nov. 3. 21:31
3/17 anonim válasza:
Nem kérdés, Pásztorvölgyi. Nagyon erős iskola, a HVG rangsora szerint is a legjobb Egerben. A légkör is elég oldott, jó a hangulat, úgy általánosságban.
4/17 A kérdező kommentje:
Hát én úgy láttam hogy a Szilágyi előbb van mint a Pásztorvölgyi..
2016. nov. 12. 00:01
5/17 anonim válasza:
Rosszul láttad. :) PVG a 4.legjobb kéttan az országban, és a 82. legjobb gimnázium, a Szilágyi csak utána van.
6/17 anonim válasza:
Szilagyi... Megye legjobb sulija cimet tobbszor is elnyerte💟
Csak a SZEG!
7/17 A kérdező kommentje:
De én csak gimit keresek és abban a Szilágyi jóval előbb van mint a Pásztorvölgyi
2016. nov. 14. 18:22
8/17 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyire nem tudsz szöveget értelmezni akkor gimibe se menj. :-) A 84 a 82 után van (wow), és igen, nem nagy különbség, de az ekkora értetlenség zavarja a szemem.
9/17 anonim válasza:
A tájékozottságod figyelemreméltó...
10/17 anonim válasza:
A rangsor szerint a PVG (en is ide jarok), a Szilagyit nem annyira ismerem. Ha magas szintu nyelvtudast akarsz szerezni, es jo kozossegben akarsz lenni, akkor mindenkeppen ajanlom a PVG-t.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!