Az egri Szilágyi Erzsébet Gimnáziumba szeretnék felvételizni. Milyen nehéz ide bekerülni? Mennyit kell tanulni, hogy az iskola átlagát elérjem? Azt hallottam, hogy nagyon nehéz iskola.
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 21:28
1/7 anonim válasza:
Nem olyan nehéz, nagyon rendesek a tanárok, megértőek, nyilván kell tanulni sokat de hát ez van, ez az iskola lényege. A bekerüléshez csak annyit hogy jó legyen az átlagod, meg a központid és sima..
3/7 könyvmániás19 válasza:
Én is ide szeretnék felvételizni. Gondoltam megosztom veled. :D
4/7 csontianyja válasza:
hát nem egy könnyű dolog bekerülni azért de nekem is sikerült :D
5/7 anonim válasza:
Én csak lesek kik kerültek az osztályomba úgyhogy szerintem ne aggódj.
6/7 anonim válasza:
Az iskola átlaga meg részben kamu de úgyis rájössz ha idejössz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem vannak sokkal színvonalasabb,igazi "nehéz" sulik is Egerben.aAz AJTP-os osztályok kifejezetten gyengécskék a Szilágyiban. Én a Dobót választanám,ha újból kezdhetném a közép sulit.Amúgy a Szilágyiba jártam,jobb eredményeim voltak ,mint általánosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!