Menedzser vagy bölcsész? Levelezőn mit?
Sziasztok!
Kaptam egy jó lehetőséget. A cég, ahol dolgozom, nyert egy pályázatot, ezért újra beiskoláznák, egyetemre mehetnék. Szinte bármit tanulhatok.
Kommunikáció mesterszakos a legmagasabb végzettségem. Most több lehetőségem van, ezekben gondolkozom.
Mehetnék műszaki menedzsernek távoktatásban (nem kéne péntekenként bejárnom, sokszor szombaton is maradhatnék otthon tanulni. Egy fél évet tanultam csomagolástechnikai mérnöknek, így a műszaki rész se áll tőlem messze.)
Mehetnék nemzetközi tanulmányokra levelezőn (hétvége ugrott, viszont egy nemzetközi cégnél dolgozom, lennének vele lehetőségeim.).
Tanulhatnék szociológiát levelezőn (hétvége ugrott, de befejezhetném a kommunikáció szakos kutatásaimat, akár mester szakra, doktorira is mehetnék.)
Vagy tanulhatnék szabad bölcsészetet (Nagy átfedésben van a kommal, tehát könnyű lenne, itt is mehetnék kutatni később.)
Igazából könyvmoly vagyok, szeretek kutatni, mindent elolvasni. Műszaki menedzserként viszont a lehetőségem lenne később tudománykommunikációsval foglalkozni, amit szintén nagyon szeretek.
Most is dolgozom, tehát nem a szüleim vagy a párom tartanak el. A párom ráadásul szintént egy nagy nemzetközi cégnél van, még pár évig nem tervezünk gyereket, van időnk...
Most szociális területen dolgozom, szeretem ezt csinálni, hasznos, érdekes. A hétvégéimet sajnálnám beáldozni, viszont a menedzseri pálya annyira nem vonzó. De ha meg már van a lehetőség, kipróbálnám...
Szerintetek mit válasszak? Nektek mi a véleményetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!