Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Levelezőn havi hányszor kell...

Levelezőn havi hányszor kell bejárni? És hány órára? Minden szak, szakirány érdekel, de legfőképp a bölcsész szakok.

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 3. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3* kellett, hetfotol-csutortokig napi 6 orara beulni.
2012. ápr. 3. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Változó, ez iskolától függ. Én mondjuk műszaki fősulis vagyok, itt kéthetente kell, péntek és/vagy szombat, délelőtt és/vagy délután. Előfordul, hogy péntek-szombat 8-17-is zsinórban, de van hogy pl. csak szombat délelőtt.

Sok helyen viszont hetente, általában péntek és szombat.

2012. ápr. 3. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

A levelező és a távoktatás az alap óraszámnak 1/3-át és 2/3-át jelenti. Ezzel tudsz számolni, többnyire a hétvégék lesznek érintettek, hétköznap értelemszerűen a nappali oktatás megy.

Amikor én jártam távra, akkor péntek délután és szombat egész nap volt, nagyságrendileg 2 hetente.

2012. ápr. 3. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk levelezőn (műszaki) csütörtökön, pénteken és szombaton is egész nap vannak órák 2-3 hetente. Értelem szerűen, ha kevesebb órát veszel fel, és sikerül jó összeraknod az órarendet, akkor lehet, hogy mondjuk egyik nap nem kell menned.

Mondjuk én nagyon meglepődtem, hogy hétköznap is ennyi levelezős óra van... Nem tudom, hogy hogyan oldják ezt meg, akik dolgoznak...

2012. ápr. 3. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden pénteken és minden szombaton volt suli, 8-tól 2-3-ig.
2012. ápr. 3. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk havonta egy alkalommal péntek-szombat 8-tól akár este 8-ig is van a levelezősöknek.
2012. ápr. 3. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Bölcsész szakos vagyok, minden héten járok péntek, szombat, reggel kilenctől délután négy, max hat óráig. Attól is függ, mennyi tárgyat veszel fel egy félévben, de persze jobb belehúzni,mert nagyon alacsonyak a kreditek(átlagban 2/tárgy nálunk), és félévente nem árt, ha megvan a harminc körüli belőlük.
2012. ápr. 4. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!