Ha nem tudok programozni és nem emelt matekos voltam, de jól megy a matek, van esélyem a mérnök informatikus szakon?
Középsuliba amennyi infót tanítanak Magyarországon az kb. 2 hét ha komolyan veszed ;). De viszton valamiből (ha jól tudom) kell emeltet tegyél mérnökinfóra. Fizika, matek, infó s nem tudom még van-e valami amit lehet választani.
De infón ne aggódj. Infó érettségie Office, kicsi html és minimális programozás van. Annyival senki nem lesz okosabb nálad hogy azt tudja.
Inkább azért lenne értelme megtanuld hogy lásd hogy tényleg ez-e az amit akarsz. Ne legyen az hogy teljesen másképp képzeled el a programozást mint amilyen valójában, és 1 év után rágyere hogy te mégse ezt akarod.
Amik benne vannak a programozás tantervben nagy vonalakban:
if feltétel vizsgálat
ciklusok (for, while, do while (repeat))
külső fileból olvasás, írás
függvények
struktúrák
néhány beépített függvény ismerete
Szóval jól látod. 6 lecke nagyjából. Ugorj neki! :), ne az érettségi miatt, ismerd meg milyen programozni, s könnyítsd meg az első féléved elejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!