14 éves lány anyukája vagyok. Megérkeztek a felvételis papírok. Még nem bontottam ki. A lányom nincs itthon. Ti kibontnátok?
Figyelt kérdés
14 éves lány anyukája vagyok. Megérkeztek a felvételis papírok. Még nem bontottam ki. A lányom táborban van, vasárnap jön. Szerintetek kibontsam a leveleket vagy várjam meg őt? Ngyon kíváncsi vagyok, hogy felvették-e, de nem akarom megbántani. Ti kibontnátok?2010. ápr. 27. 22:21
2/13 anonim válasza:
Ezt megbeszélhettétek volna előre... Ha nem tudod, akkor várd meg a reggelt, és hívd fel. Van nála mobil?
3/13 anonim válasza:
Úgy kibontanám, mint a huzat!
Amúgy sok esetben az interneten is fent van az eredmény, meg az iskolába (általános) is megküldik, szóval annyira nem titok. Értem, hogy őrzöd a levéltitkot, ez teljesen rendben is van. De ez egy kicsit más. Rád is tartozik, nem kicsit!
5/13 anonim válasza:
Én szétcsapnám anyámat ha kibontaná. :D De komolyan, olyan veszekedést kerekítenék belőle...
Én felhívnám telefonon, hogy kibonthatom-e. Bár ha izgulós, és nem tudja, hogy most kell megjönnie, akkor el sem mondanám neki, hadd táborozzon nyugodtan. Majd, ha hazajön kibontja ő magának.
6/13 anonim válasza:
Én tuti, hogy nem örülnék neki, ha kibontanád. Ő sem bontogatja a te leveleidet (jó esetben). Nyilván, te is kíváncsi vagy, de akkor hívd fel, kérdezd meg, hogy egyrészt szeretné -e tudni, hogy mi a helyzet, másrészt ha nem szeretne értesülni az eredményről, elmondhatod, hogy te ettől függetlenül kíváncsi vagy, és bánná -e, ha felbontanád.
7/13 anonim válasza:
Én sem örülnék, ha kibontanák a levelem, nagyon megharagudnék. Szerintem mindenképp hívd fel, anélkül semmikép ne bontsd ki!
8/13 anonim válasza:
Ez ilyen nehéz kérdés? Képzeld magad az ö helyébe, mit szólnál hozzá? Azt akarod, hogy ő ezt érezze? Na ugye...
9/13 anonim válasza:
Én biztosan nem bontanám ki. Soha nem bontom fel a fiam leveleit, az az ő magánszférája, nem túrok bele. Úgyis megmondja majd neked az eredményt, bírd ki vasárnapig! Az eredményen változtatni már úgysem tudsz, készülni meg az új sulira ráértek majd a nyáron. Tiszteld meg a gyerekedet azzal, hogy a saját levelét ő maga bonthatja fel!
10/13 anonim válasza:
Szerintem hívd fel, hogy kibonthatod-e. Vagy inkább menj elé a suliba, és bontsátok ki együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!