Mit tegyek ha nem tudok dönteni, mi legyek, hova menjek tovább?
Hát érdekel a biológia azon tovább az agrár szakirányok, a környezetvédelem, az öko-bio dolgok, esetleg a meteorológia (de azt az erős fizika miatt feladtam..)
Jó vagyok matematikából amit szeretek is, de attól félek egyetemi szinten valószínűleg megutálnám.
Érdekel a történelem, így gondolkodtam valamiféle politikán esetleg ügyvédként, viszont ezekhez nem túl erős a jellemem.
Nagyon jó vagyok informatikából, javasolják is, viszont ettől hátrálok, mivel unalmas, és nem is tudnék egész nap ülni a gép előtt...
Régebben érdekelt a hittudomány, de ahhoz talán kicsit erősebb érdeklődés kellene, hogy azzal foglalkozzak.
Orvosként, nővérként is helyt tudnék állni, de nem bírom elviselni se a vért, se sérüléseket, szóval ezt is kizárnám.
Szeretek olvasni, főzni, kiemelkedő a logikám is.
El vagyok az idegen nyelvekkel is, csak a lustaság az úr..
Szóval eddig az agrár dolog ami maradandó, de lehet az csak a másodállásomnak kéne lennie, hogy lehetne valami jövedelmezőbb az első helyen álló munkám.
biológia, molekuláris bionika, biomérnök, agrármérnök, környezettan
(egyébként, szerintem ha ez érdekel, menj nyugodtan agrármérnöknek, nem kell mindig a jövedelemre gondolni, mert ezzel a diplomával is jól el lehet helyezkedni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!