"Mi legyek, ha nagy leszek? " Merre tovább? Mi legyen? Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, közgazdasági szakmacsopprton tanulok, idén vagyok 11.-es.
Nem tudok dönteni, hogy merre menjek továbbtanulni. :(
Érdekel az orvostudomány, értek a pszichológiához, értek a költészethez (van vagy 100 versem és idézetem), értek a tervezéshez, értek a tánchoz, érdekel az igazságszolgálatatás.. Egyikről sem szeretnék lemondani. :/
Sajnos nem állunk elég jól anyagilag, így mindenképp államilag finanszírozotz iskolát kellene keresnem. :(
Túl messze sem szeretnék menni továbbtanulni. :/
Valaki tudna nekem segíteni, tanácsot adni?
#továbbtanulás #döntés #tervezés #költészet #pszichológia #tudás #orvostudomány #igazságszolgáltatás
2015. okt. 13. 20:42
1/3 anonim válasza:
Választani mindenképp neked kell. A sokoldalúság jó dolog de egyszerre ezt mind nem csinálhatod. Valamiről le kell mondanod hogy megvalósítsd az "álmod". Amiket felsoroltál nagyjából mindegyikhez elég sok pont kell az egyetemen. Nagyon hajts rá a tanulásra az utolsó 2 évedben hogy mikor választani kell ne úgy kelljen kapargatni a pontokat. Sok sikert hozzá :)
2/3 anonim válasza:
Legyél orvos, a hatalmas ego, ami az átlag medikák sajátja úgy látom már szépen megvan. Vagy legyél jogász, ott még előnyösebb eme tulajdonság.
3/3 anonim válasza:
Vagy fa*sz szopó nem kell tanulnod ès jól keresel. De nem amúgy komolyan, érdemes még most tanulni később csak nehezebb lesz, én se tudok dönteni pedig màr 23 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!