Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 15 éves fiú vagyok és elszeret...

15 éves fiú vagyok és elszeretném dönteni, hogy "mi leszek ha nagy leszek". Kereskedelem szerintetek jó választás?

Figyelt kérdés
Kiskoromban is szerettem kereskedni bármivel és szeretem a pénzt.Szóval ezt szeretném csinálni a későbbiekben.Csak nem tudom sajnos,hogy a kereskedelem melyik szakiránya piacképesebb.Melyikkel lehet a legkönnyebben elhelyezkedni külföldön?

2014. márc. 23. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy ha te szeretnéd csinálni, akkor jó választás.

Mért pont külföld? A tesóm kereskedelemben van, és remek állása van. Kis szinten kezdte a pályáját, mára viszont már irodában dolgozik fent a legnagyobbak közt. 5-6 évébe telt. Ezzel arra szeretnék rávilágítani, hogy előbb itthon próbáld. Mert ha itthon megy, akkor kár külföldre menni. Szóval hajrá :)

Arra válaszolva, hogy melyik a piacképesebb...inkább döntsd el, hogy melyik ágával nem akarsz foglalkozni. És a megmaradtból válaszd ki a legszimpatikusabbat, bár nem kell elsietni.

2014. márc. 23. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát őszintén csak pár ágát ismerem de én inkább a pénzügy és számvitel re gondoltam.Mit gondoltok hogy mennyire jó döntés?
2014. márc. 23. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én nem tudnám magamnak elképzelni a kereskedelem egyik ágát sem, de ennek ellenére azt mondom, hogy szerintem neked jó :)
2014. márc. 23. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát szerintem akkor pénzügy és számvitel lesz;) Ha valaki tud piacképesebb szakmát a kereskedelemen belül szívesen várom.
2014. márc. 24. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!