Lehet így még orvos?

Figyelt kérdés
Jelenleg vendéglátós szakközép iskolába járok. 4 év után kapok érettségit, de csak 10-ben tanulunk biológiát.
2010. ápr. 27. 17:40
 1/6 A kérdező kommentje:
*Lehetek így még orvos? (csak elírtam)
2010. ápr. 27. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetsz, de akkor rengeteg dolgot kell bepótolnod mind bioszból mind fizikából vagy kémiából, ugyanis az orvosira EMELT SZINTŰ biosz és fizika/kémia érettségi kell, és gondolom a vendéglátós suliban azokra a tárgyakra nem nagyon mentek rá...

Különtanárt tudnék javasolni

2010. ápr. 27. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Valahol olvastam az oldalon, hogy valaki ilyesmi helyzetben volt és úgy oldotta meg, hogy leérettségizett simán és otthon maradt 1 évig tanulni biológiát és kémiát. Utána hová ment vissza leérettségizni bológiából és kémiából?

2010. ápr. 28. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok: nem tudom, hogy az hova ment vissza érettségizni, de szerintem ne halassz egy évet se, mert ez orvosi képzés amúgy is nagyon sok év, és ha lány vagy, akkor meg főleg ne.

Szerintem a legjobb, ha biztos vagy abban, hogy orvos akarsz lenni, akkor már MOST kezdj el otthon is bioszozni meg fizikázni/kémiázni és keress már most egy magántanárt, mert hiába van egy éved, önállóan szerintem sokkal nehezebb tanulni, hidd el sokat segít egy magántanár magyarázata az anyagrészekre.

2010. ápr. 28. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
am hányadikos vagy most?
2010. ápr. 28. 17:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és 10-es :)
2010. ápr. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!