Mit gondoltok, lehetek így később gépész?
10.-es gimnazista vagyok, általános tagozaton, így annyira nem értek a műszaki dolgokhoz, viszont a családban ketten is gépésznek tanulnak, és nagyon tetszik az egész, illetve érdekel is. A suli befejezése után egy 2 éves képzésre mennék, aztán egyetemre.
Bár nem tudom, hogy akik ilyenkor jönnek rá, hogy mik is szeretnének lenni, de totál homályos nekik a dolog, el tudják-e végezni ezt a szakmát. Van esélyem?
Például elkezdem beleásni magam az autók, motorok működésébe, az kezdésnek jó irány lenne?
Vagy egyáltalán érdemes, ha eddig nem igazán értettem a dologhoz?
:)))
A tanáromnak már pár éve nyugdíjba kellett volna mennie, nem magyaráz el semmit és teljesen más feladatokat kér dolgozatban, mint amivel órán foglalkozunk. Továbbá ha valamin felkapja a vizet, meg sem szólal az óra hátralevő részében, csak számol a táblán, így sokszor azt sem tudjuk, hogy mit kellene csinálni.
Nem kell egyből azt gondolni, hogy mindenki, akinek rossz tanára van, biztosan egy "tanár a hülye, velem semmi baj" egyén :)
Ez már nem az én gondom :)
Én csak elmondtam a problémát, az, hogy az életképtelen "mindenkinéljobbvagyok" típusú kisgyerekek mindig másban keresik a hibát, nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen.
Én különben nagyon bírom az öreget, mert jó fej, csak a tanításból őregedett ki.
Mindegy is, nem fogom neked bizonygatni az igazam, úgysem fogod elhinni ezek alapján, meg el is tértünk a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!