Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Aki a BME Mérnökinfourmatikusr...

Aki a BME Mérnökinfourmatikusról ment át máshova ugyanerre a szakra, milyen tárgyakat fogadtak el?

Figyelt kérdés

És hova érdemes? A BME-s képzést egyszerűen baromságnak tartom, a sok felesleges elmélet és az édeskevés és szarul szervezett gyakorlat miatt. Gondolkozom, hogy másik egyetemen folytatom (Budapesten), de nem tudom melyikre érdemes, és milyen tárgyakt számítanak be.

3. félévben vagyok most. Aki már járt hasonló cipőben mit tett?

2016. okt. 24. 15:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ilyen logikával, amit itt kifejtesz, hogyhogy bekerültél a BME VIK-re? Az idióta BME VIK olyan embereket vesz fel, akik nem oda valók? Hát akkor elég idióta egy egyetem, nem?

Negyedannyi embert vennének fel, ha emelt érettségit követelnének? Szerinted most nem mondhatná azt a BME VIK egyetem, hogy 450 pont felettieket veszi fel, mint a gépész kar a mechatronika képzés területén? Nem akar neyed annyi embert felvenni látod te is, nem? Nem az emelt felvételin múlik ez, hogy kötelezően előírják, mivel most is vehetnének fel akár 450 ponttól is.

Az oktatók meg pont bohóckodnak, nem tudják a saját slide-jukat felolvasni sem. Nem hajlandók elfogadni, ha a hallgató hibát talál a ZH-ban, hogy rosszul javította ki. Ez egy vicc, hogy olyat követel, amit nem adott le. Nincs a tantárgyakhoz feladatgyűjtemény amiben gyakorolhatsz, nincs konzultáció, ahol kérdezhetsz. Ez egy nagy bohócszínház.

Mit beszélsz itt összevissza a 30 évről, hol járt még akkor a technika, főleg az informatika. Pont fordítva van, ami akkor 5-öst ért az ma 2-est.

Halvány gőzöd nincs az IMSC képzésről. Az nem 5 éves képzés, mert olyan nincs már ma Magyarországon. Az csak egy program, ha úgy tetszik egy szakirány, azt ha megszerzed a BSC-t akkor mehetsz MSC-re majd. Aki nem tud most az IMSC szakirányra bekerülni (a korlátozott hely miatt ez probléma) és bent is maradni, semmi esélye nem lesz az MSC-re. Ezért szívás a többi hallgatónak ez. Nem tud színvonalas oktatást nyújtani a BME VIK, csak szakonként 60-60 hallgatónak. Ez szégyen.

Elszívja az ipar az első éveseket? Milyen logikád van? Akik szerinted nem idevalók, azokat elszívja az ipar és ezért hagyják félbe az egyetemet? Az ipar nem szívná el őket? Ők azért mennek el, mert rájöttek, hogy nincs színvonala a BME VIK-nek és inkább elmennek.

Milyen PhD-ről beszélsz? Nézd már meg, hogy a tudományos fokozattal rendelkező oktatók rangsorában hányadik az egyetem? Sokadik. Nincsen tudományos munka a BME VIK-en. Ez a probléma, nincsenek tudományos publikációk.

Azt is nézd meg, hogy a hallgatói minőségben hányadik a BME? Második a BCE után. A legjobb tanulók vannak itt. Nemhogy nem idevalók, hanem majdnem a legjobbak. Legközelebb használd a logikádat mielőtt hülyeségeket írsz.

2016. nov. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!