Nemzeti Közszolgálati Egyetem HHK?
Figyelt kérdés
NKE katonai szak elvégzése után 8 év ledolgozása a Magyar Honvédségen belül kötelező, ha mégis valamilyen oknál fogva úgy döntök hogy nem szeretnék maradni az MH-nál, akkor vissza kell fizetnem a képzési költséget, vagy alapból nincs is ilyen választásom?2016. okt. 23. 18:58
1/2 anonim válasza:
Vissza kell fizetni.
Viszont nem értem, minek akarna valaki tiszti végzettséget ha nem akar az lenni. A képzés elejétől a honvédségbe szolgálsz, a suli elvégzése után pedig biztosítanak neked (szerintem) jól fizető, stabil állást.
Máshol meg lediplomázol és lehet, hogy soha nem fogod tudni hasznosítani.
Ezt kíváncsiságból írtam, ne vedd sértésnek vagy ilyesmi.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, teljesen egyetértek veled, ez csak felmerült bennem, konkrétan a logisztikai, üzemeltetési szakra gondoltam amelyeket a civil életben is tudok használni.
2016. okt. 24. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!