Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzeti Közszolgálati Egyetem...

Nemzeti Közszolgálati Egyetem HHK?

Figyelt kérdés
NKE katonai szak elvégzése után 8 év ledolgozása a Magyar Honvédségen belül kötelező, ha mégis valamilyen oknál fogva úgy döntök hogy nem szeretnék maradni az MH-nál, akkor vissza kell fizetnem a képzési költséget, vagy alapból nincs is ilyen választásom?

2016. okt. 23. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Vissza kell fizetni.

Viszont nem értem, minek akarna valaki tiszti végzettséget ha nem akar az lenni. A képzés elejétől a honvédségbe szolgálsz, a suli elvégzése után pedig biztosítanak neked (szerintem) jól fizető, stabil állást.

Máshol meg lediplomázol és lehet, hogy soha nem fogod tudni hasznosítani.

Ezt kíváncsiságból írtam, ne vedd sértésnek vagy ilyesmi.

2016. okt. 24. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, teljesen egyetértek veled, ez csak felmerült bennem, konkrétan a logisztikai, üzemeltetési szakra gondoltam amelyeket a civil életben is tudok használni.
2016. okt. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!