Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így érettségi előtt egy...

Így érettségi előtt egy héttel, hogy viselitek a vizsgák közeledtét?

Figyelt kérdés
Tanultok még 1000-rel , vagy már csak pihentek, és kiélvezitek, hogy szinte egy hét maradt a középiskolából?: ) (( szerenád, ballagási próbák stb. ))
2010. ápr. 26. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére nem érettségizem!De a környezetemben akik idén fognak kimerültek depisek és rájuk se lehet ismerni:S
2010. ápr. 26. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
pihenéééés néha eszembe jut, hogy " úristen mi lesz ha nem lesz elég pontom" de gyorsan elzavarom ezt a gondolatot.
2010. ápr. 26. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanulok, és közben élvezem, hogy már csak egy hét maradt. Meglepően kisimult vagyok, nem tudom, mi történt velem. Bár néha az emelt töri réme egy 5-10 percre belebeg elém, de igyekszem elhessegetni. :D
2010. ápr. 26. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Huhh én meg fel sem fogom, hogy jövő héten már érettségi van...egyszerűen nem megy. Még úgy érzem, van kb két hónapom...ez szörnyű. Pont ezért nem is tanulok (Na jó, az emelt angol miatt megcsináltam az összes eddigi érettségit)...a héten már ballagás, remélem az majd felráz...
2010. ápr. 26. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen hidegen hagy. Már rég érettségiztem, viszont viszonyításképpen: Tanulok még vagy 3 hétig folyamatosan ZH-k miatt, aztán tanulok majd még egy bő hónapot vizsgaidőszak miatt, aztán dolgozok 6 hétig kötelező gyakorlat okán. Remek lesz. Vissza fogjátok még sírni azt a könnyű érettségit, higgyétek el nekem, kamu az egész.
2010. ápr. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!