Úgy érzem nem fog menni az egyetem. Össze vagyok zavarodva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom most kapni fogok pár pofont,de röviden megpróbálom felvázolni hogy mi a nagy helyzet. Egy nehéznek mondható középiskolába jártam amit én is annak éreztem,de nagy kínylódások folytán végig csináltam,leérettségiztem. Azzal a feltétellel mentem egyetemre,hogy az majd nem lesz/nem lehet nehezebb mint ez a középiskola. Közben már 1 éve járok pszichológushoz és nagyon úgy érzem hogy sok stressz szépen tönkre is vágta az idegrendszeremet. Felvettek angol-francia tanárszakra mert tudniillik csak ez a 2 tárgy ment jól a középiskolában az összes többi 2-3-4-es. Fel is vettek az egyetemre de mivel a középiskola francia kéttannyelvű volt egyszerűen nem hogy szeretném de undort érzek a francia nyelv iránt és szívem szerint 1 az 1-ben delete-zné az agyam az ott töltött éveket. Az angollal még ellennék ha nem lennének olyan tárgyaim mint pl hangtani alapozó vagy mondattani alapozó ami annyira nem érdekel hogy nem tudom kimutatni sem :D A többi tárgy is eléggé nehéz. Őszinténszólva a nyelvészet sosem érdekelt. Azt hittem hogy jó lesz,de nem annak tűnik. 2 nyelvvizsgán meg az érettségin kívül semmim nincs amit fel tudnék mutatni,na meg a kétségbeesés hogy mi a sz@r lesz ezután:// Valakinek valami olyan ötlet amiben nem ítélkezik hanem mond valami használhatót?2016. okt. 9. 13:48
11/11 A kérdező kommentje:
A felvi tesztet meg fogom nézni. Nálam inkább úgy érzem a követelményekkel van a baj,hogy nem is nagyon izgat a dolog és szinte tudom hogy ez egy olyan hörcsög kerék ami előbb vagy utóbb de felőrölne...:/
2016. okt. 13. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!