Miért nem megy a tanulás?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok,sokat kéne tanulnom,mert közelednek az évvégi számonkérések, de nem megy! Egyszerűen úgy kell magam megerőszakolni hogy odaüljek.Ha meg már odaülök,megy,csak sajnos nem gyakran van ez...és parázok mert fogynak a napok és ettől ideges leszek... Valami ötlet?

21/L

2010. ápr. 25. 10:05
 1/6 anonim válasza:

Hát én is ezzel a problémával küzdök, csak én 15 éves vagyok! Eddig nagyon jó tanuló voltam, de ebben a félévben valahogy képtelen vagyok tanulni. Néha szó szerint félek nekiállni! Félek a kudarctól, mert mi van ha nem sikerül? Viszont most megpróbálom azt, hogy a szüleimre, a családomra gondolok, mert ők mindent megtesznek azért, hogy tanulhassak, és így talán menni fog. Muszáj lesz!!!

Sok sikert! :)

2010. ápr. 25. 23:12
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2010. ápr. 25. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:

figyu,ezt nem idegességből mondom meg nem vagyok mérges,de :

HOGY A FRANCBA "NEM SIKERÜL A TANULÁS"???????????????

hát ha egyszer valamit én elolvasok egy mondatot akkor minimum a tartalmát el tom mondani!! 100 nap múlva is:D

2010. ápr. 27. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt biztatásból mondtam (előző vagyok)
2010. ápr. 27. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem jól tanulsz. Nem magolni kell. Egyszer olvasd át. Utána még egyszer, de emeld ki a lényeget szövegkiemelővel. És ezután következik az igazi tanulás. Ekkor már van fogalmad a témáról, de csak nagyjából, ezért most részletesen olvasd el, majd mondd vissza, mintha valami hülyének magyaráznád, ha nem megy, akkor nézd a füzetet/könyvet és addig próbálgasd, amíg nem megy folyamatosan. Én így szoktam tanulni, nekem bevált.
2010. ápr. 27. 15:03
 6/6 anonim válasza:

utolsó: ez már tetszik:D lehet nekem is ez beválna. 1 hónapom van hogy megtanuljak 4 egész éves anyagot(magyar,matek,fizika) mert megbuktam.. 3.os vagyok nem még nem ismételtem évet 1x sem csak eddig minden évben megbuktam és kellett pótvizsgáznom. Remélem most is menni fog

szoval én is köszönöm a választ!:d

2011. júl. 31. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!