Miért nem megy a tanulás?
Egyetemre járok,sokat kéne tanulnom,mert közelednek az évvégi számonkérések, de nem megy! Egyszerűen úgy kell magam megerőszakolni hogy odaüljek.Ha meg már odaülök,megy,csak sajnos nem gyakran van ez...és parázok mert fogynak a napok és ettől ideges leszek... Valami ötlet?
21/L
Hát én is ezzel a problémával küzdök, csak én 15 éves vagyok! Eddig nagyon jó tanuló voltam, de ebben a félévben valahogy képtelen vagyok tanulni. Néha szó szerint félek nekiállni! Félek a kudarctól, mert mi van ha nem sikerül? Viszont most megpróbálom azt, hogy a szüleimre, a családomra gondolok, mert ők mindent megtesznek azért, hogy tanulhassak, és így talán menni fog. Muszáj lesz!!!
Sok sikert! :)
figyu,ezt nem idegességből mondom meg nem vagyok mérges,de :
HOGY A FRANCBA "NEM SIKERÜL A TANULÁS"???????????????
hát ha egyszer valamit én elolvasok egy mondatot akkor minimum a tartalmát el tom mondani!! 100 nap múlva is:D
utolsó: ez már tetszik:D lehet nekem is ez beválna. 1 hónapom van hogy megtanuljak 4 egész éves anyagot(magyar,matek,fizika) mert megbuktam.. 3.os vagyok nem még nem ismételtem évet 1x sem csak eddig minden évben megbuktam és kellett pótvizsgáznom. Remélem most is menni fog
szoval én is köszönöm a választ!:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!