Milyen lehetőségem van 26 évesen?
Figyelt kérdés
8 általánosom van meg egy semmire nem jó okj-s eladói végzettségem. Mihez kezdjek most? Segítsetek. Érettségi? Vagy valami szakma? De mi? Ami ér is valamit?2010. ápr. 25. 00:23
1/3 anonim válasza:
Olyan szalmák amik érnek is valamit csak érettségi után lehetségesek. Szerintem iratkozz be egy esti suliba és 2 év alatt leteszed, közben meg hátha találsz valami munkát.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor érettségi... jól van, de van még egy gondom, nálunk csak egy helyen van felnőttoktatás, és oda nem mennék mert rendesen kiutáltak már onnan. Vidéki vagyok, ha Pestre mennék akkor melyik suliba érdemes? És albérletet vagy valamit hol keressek olcsón?
2010. ápr. 25. 00:45
3/3 anonim válasza:
Pesten sok iskola van ahol 2 év alatt le teheted az érettségit.Én is így tettem le..XV.kerületi Dózsa György Gimnáziumban.
Nagyon elégedett voltam velük,és ami a lényeg munka mellett is meg tudtam csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!