Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudok felkészülni töri...

Hogyan tudok felkészülni töri emeltre?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnék egy emelt érettségit az angolom mellé, és nem tudok, hogy kellene hozzáfognom.Idén érettségiztem és úgy döntöttem inkább kihagyok egy évet mert nem tudtam milyen szakra is kellene jelentkeznem. Szóval most egyedül kellene felkészülnöm töriből.De legalább csak erre kell koncentrálnom majd :)

Mit ajánlotok? Hogy fogjam hozzá?Könyvek? Száraynak az ujabb típusú könyvei vannka meg nekem.Bátyámtól pedig a régebbi típusból meg van 1 db :/ sajnos pedig az szerintem jobb.A régebbit bekellene szereznem ?

2016. szept. 25. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem kezd az elejéről, vedd elő a kilencedikes tankönyvedet és kezd el tanulgatni, nézz hozzá érettségi feladatokat(neten fent van megoldással egyutt). A zanzatv-n is vannak nagyon jó videók! Nem hinném hogy szükséges tanar, erre egyedul is fel lehet készülni, csak szorgalmasnak kell lenni! Sok sikert kivanok!:)
2016. szept. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!