Orvosisok! Sok vizsgán túl, hogy látjátok, legkevesebb mennyi idő alatt lennétek képesek felkészülni kémia és biológia emeltre nulláról?
hehe, tegnap én is kifejtettem, hogy a nullán állok.XD
műszaki kontra egészségügy , ha gondolod olvass bele, hátha segítenek a tanácsok, keress rá
Az érettségi alapvetően sokkal egyszerűbb, mint egy vizsga. Az érettségi nehézségét az adja egyrészt, hogy nem tudod, mire számíts, másrészt a jövőd múlik rajta.
Meg ugye vizsgán sokszor az a lényeg, hogy átmenj, míg egy kettes érettségivel nem mész semmire:)
Pl első félévben kémia vizsgára egy hetet hagytam, de végül csak kb 5 napot tanultam intenzíven. Meg év közben demókra ugye. (Nem érettségiztem kémiából, és mikor tanultam, akkor is 3-as voltam belőle:DD)
De ott pl adva voltak a tételek. Nem volt meglepetés (csak a tanár kérdései:D).
Mondjuk ha figyelembe veszem azt, hogy emelt érettségin nincsenek megadva tételek, illetve hogy kémiára számolásokat is gyakorolni kell, plusz legalább 80-90%-ra meg kell írni, 2-2 hetet mondok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!