Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen felsőoktatási szakképzé...

Milyen felsőoktatási szakképzések fognak megszűnni 2017-ben? Egyáltalán lesz-e megszűnő felsőoktatási szakképzés?

Figyelt kérdés

Már nézegettem a neten, de nem találtam teljesen idevágó anyagot.

Kérlek benneteket, az írjon, akinek biztos információi vannak!

2016. szept. 23. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem bántásból mondom, de szerinted van élő ember, aki erre ma BIZTOS választ tudna adni? A mai oktatási helyzetben?

Gyermekem szakközépiskolába jár. Az óraszám csökkentése érdekében nyáron hoztak egy ad hoc rendeletet, miszerint összevonták a fizikát, biológiát, kémiát, földrajzot, s természettudomány nevű tantárgy lett belőle: tankönyv nincs, tanterv nincs, tanár nincs (a biológia tanár nem fogja tudni leadni a kémiát és fordítva)

Kis MAGYAR KÖRKÉP a mai oktatási helyzetről.

[link]

2016. szept. 23. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazad van... Gyakoroltam egy kis önkritikát, ahogy elolvastam a válaszod. Manapság a kormány azt teheti velünk, és az oktatással, amit akar.
2016. szept. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!