Agrármérnök? Alapképzés vagy felsőoktatási szakképzés? Megéri egyáltalán?
Figyelt kérdés
Levelező tagozaton jelentkeztem mezőgazdasági mérnöknek felsőoktatási szakképzésben. Ha ezt elvégeztem, alapszakra szeretnék menni, addig is hátha találnék munkát és szerezhetnék tapasztalatot a diploma megszerzéséig. Minden érdekelne ami ezzel kapcsolatos, megéri e, mennyire nehéz a képzés, mennyire kell a matek hozzá, mennyit kell tanulni, elhelyezkedés, fizetés, szóval minden. Minden értelmes válasznak megy a zöld jel köszi2016. szept. 19. 20:51
1/1 anonim válasza:
Szia! Én agrármérnöknek tanulok a Szent István Egyetemen mondjuk nem levelezőn, hanem nappalin. A szak maga nem könnyű, de ha az ember tanul szerintem simán meg lehet csinálni. Nekünk csak egy félévig volt matek, a többieknek egész jól ment csak nekem nem, mert én elég gyenge voltam mindig matekból, de a végén sikerült összehozni, hogy meglegyen. :) Remélem valamennyit azért tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!