Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Agrármérnök? Alapképzés vagy...

Agrármérnök? Alapképzés vagy felsőoktatási szakképzés? Megéri egyáltalán?

Figyelt kérdés
Levelező tagozaton jelentkeztem mezőgazdasági mérnöknek felsőoktatási szakképzésben. Ha ezt elvégeztem, alapszakra szeretnék menni, addig is hátha találnék munkát és szerezhetnék tapasztalatot a diploma megszerzéséig. Minden érdekelne ami ezzel kapcsolatos, megéri e, mennyire nehéz a képzés, mennyire kell a matek hozzá, mennyit kell tanulni, elhelyezkedés, fizetés, szóval minden. Minden értelmes válasznak megy a zöld jel köszi
2016. szept. 19. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én agrármérnöknek tanulok a Szent István Egyetemen mondjuk nem levelezőn, hanem nappalin. A szak maga nem könnyű, de ha az ember tanul szerintem simán meg lehet csinálni. Nekünk csak egy félévig volt matek, a többieknek egész jól ment csak nekem nem, mert én elég gyenge voltam mindig matekból, de a végén sikerült összehozni, hogy meglegyen. :) Remélem valamennyit azért tudtam segíteni.
2016. okt. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!