Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Programtervező informatikus...

Programtervező informatikus ELTE vs Mérnökinformatikus OE? Tudom hogy ez már sok x-esik kérdés.

Figyelt kérdés

Üdv! Jelenleg végzős matematika bsc hallgató vagyok, és az elmúlt években arra jöttem rá, hogy főleg a matematika és az informatika határterületei érdekelnek, és ebben az irányban szeretnék továbbmenni, viszont szeretnék erős gyakorlati alapokat is szerezni és ezért merült fel bennem a mérnökinformatika. A pti-re jobban látok rá, de a mérnökinforól szinte semmit, csak hogy"gyakorlatosiabnak", de ezt kifejtve még senkitől nem hallottam, hogy mit is jelentene. Esetleg valaki fel tudna világosítani vagy segíteni? Köszönöm szépen

Esti képzésekről lenne szó.

2016. szept. 18. 13:39
 1/2 A kérdező kommentje:
X-edik, elnézést. A telefonom szeret kijavítani. Remélem több ilyen nem kerülte el a figyelmem.
2016. szept. 18. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:

MI-ben van fizika, elektronika, digitális technika stb. és programozás. PTI-n nincs fizika, elektronika stb. Ott programozás van.

Mindkettőn iszonyat mennyiségű matematika. (Kalkulus, Diszkrét matematika, informatika logikai alapjai, mesterséges intelligencia stb.)

Egyszerűbb lenne ha az egyetem oldalán keresgélnél, hogy mit nyújt a szak, illetve milyen tárgyak vannak.

Én azt mondom mérnökinfóra menj, univerzálisabb szerintem.

2016. okt. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!