Hogyan lehetnék producer, melyik jobb a két szak közül, melyikkel lehetek előrébb, és egyetem után hogyan tovább?
Tudom, hogy kapcsolatok kellenek, stb.
Ha elmennék egyetemre kommunikáció- és médiatudomány szakra, onnan nem tudom hogyan tovább.
Vagy esetleg szabad bölcsészet karra mennék.
Nos az igazság az, hogy én nem tudom pontosan, hogyan lesz producer bárkiből, de elég valószínűnek tartom, hogy valamilyen filmes - vagy legalább médiás jellegű - képzettsége legyen az ember fiának/lányának/leendő producerének...
És azt sem tudom, hogy pontosan melyik képzés lenne a legoptimálisabb neked. Vannak esetleg céljaid, terveid, amiket meg akarsz valósítani a szakmában? Mert szerintem ezeket mérlegelve válassz szakot!
Szabad bölcsész szakon gondolom filmelmélet és filmtörténelem vagy kommunikáció és média szakirányt választanák, nem?
Szerintem a kommunikáció és média inkább a közlésről (újság, rádió, tv), a kifejezetten filmes szakok inkább a művészi alkotásról szólnak... De nem vagyok ebben annyira tájékozott, habár az ilyen jellegű dolgok érdekelnek engem is munka azempontjából...:)
Minden esetre nagyon sok sikert kívánok neked, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!