Másoddiploma gazdinfón, vagy matek szakon?
Sziasztok!
Jelenleg pénzügy számvitel szakos hallgató vagyok,egy nem túl jó főiskolán.Elkezdtem attól tartani,hogy így nehéz lesz munkát találni,valamint nagyon érdekel az informatika is,valamint a matematika,így megfogalmazódott bennem az a gondolat,hogy jelentkeznék gazdaságinformatikára a Corvinusra,vagy matek szakra az ELTE-re.A pontjaim most már meglennének mindkettőhöz.
Szerintetek érdemes lenne belevágni ? Ha igen akkor melyikben van több potenciál a ti véleményetek szerint ? :) Válaszaitokat előre is köszönöm!
Egyrészt a diploma tényleg csak egy papír, ha még van időd, én a helyedben elkezdenék gyakornokként dolgozni valahol, és máris többet érsz, mint egy jó egyetemről kikerült ember gyakorlat nélkül.
Ha ez neked nem szimpi, én matematika szakra mennék. Ez pénzügy-számvitellel egy elég jó párosítás lehet, pl biztosítási matematikus, vagy pl Morgen Stanleynél rendszeresen keresnek pénzügyeseket erős matek tudással/matematikusokat pénzügyes ismeretekkel, és ott azért nem sz*rral gurigáznak fizetések terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!