Pénzügy-számvitel után másoddiploma?
Sziasztok!
Szerintetek milyen alapszakot lenne érdemes választani, ha már van egy pénzügy-számviteles diplomám? Másik gazdasági szak vagy inkább egy másik területről érné meg? Esetleg jogot tanulni hozzá?
Még nincs meg a diplomám, csak "elméletben kérdezem", kíváncsiságból :). Szóval függetlenül attól hogy mondjuk mihez értek, hány év lenne pluszban, mennyire kéne hozzá még nyelvet tanulni stb, melyik lenne jó párosítás PSZ diploma mellé?
Jogi diplomával elég komoly kombó lenne, de az ugye 10 félév.
Pénzügy msc?
Számvitel msc?
Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás msc?
Pénzügy MsC-re szeretnék majd menni, csak van egy ismerősöm aki jogot végzett majd utána gazdment és így valahogy a gazdasági jogra specializálódott és ennek kapcsán gondolkoztam csak rajta, hogy ha nem MsC-re mennék akkor milyen alapszak lenne jó párosítás a PSZ. Tudom konkrétan merre szeretnék tovább menni, csak érdekelt mások véleménye is, hogy ha csak általánosságban vennénk akkor mi lenne jó hozzá kiegészítésnek (mert én a jogra és még az infóra gondoltam a gazdinfó miatt). De akkor úgy látszik jobb a specifikusabb tudás, mint a minden honnan egy picit. :)
Köszönöm a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!