Szabadon választható tantárgy?
Mindegy, hogy melyik félévben veszem fel? Mármint nem lesz következménye?
Van szabadon választható I, következő félévben szabadon választható II, majd a 3. év I. félévében a szabadon választható III.
Arra gondoltam, hogy a következő félévben felveszem a szabadon választható I-et, a 2. év I. félévében a szabadon válaszható II-t, és a harmadik évre már beérem magam.
(Sajnos az egyetemnek köszönhetően, benéztem a tárgyfelvételt. :D
Elsős vagyok, és az egyetem nem küldött semmilyen levelet arról, hogy mikortól indul a tárgyfelvétel. Egyáltalán, hogyan működik.
Neptunban sem kaptam levelet.
A beiratkozás 7-én volt, az aktiválás meg 8-án napközben, ma reggelre már nem volt hely egy szabadon választhatón sem.
Persze én is hibás vagyok, mert nem néztem percenként azt a szar neptunt, arra gondoltam küldenek egy üzenetet legalább a neptunba, azt úgyis megkapom emailre is, és akkor gyorsan odaülök a géphez, vagy az időpontkor.
A tanárnő meg nem szeretné bővíteni a dolgot. :)
Jól kezdődik az egyetem... ;)
Komolyan nem bővíti ki a létszámot +1-el? :S
mekkora kö.csög :D
Nem kérdőjelezem meg a tanárt, hiszen megindokolta, gyorsan kaptam választ, nem voltam még egy egyetemi órán sem(persze tudom, hogy kifogás is benne van), de nincs kedvem a jövőben minden órára úgy beülni, hogy mennyire nem bírom! :D
Max majd évközben bemegyek a tanulmányi osztályra, és közlöm, hogy felgyújtom az egész kócerájt ha legközelebb sem kapok üzenetet :D
Nem is értem amúgy ezt a szervezetlenséget, az egész logikátlan szar.
Mindenkinek ment a zöld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!