Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemi tárgyfelvétel,...

Egyetemi tárgyfelvétel, lemaradtam?

Figyelt kérdés

Most tudatosult bennem, hogy lemaradtam egy szabadon választható tárgyam felvételéről.

(Elsős vagyok), semmi értesítő, hogy mikor indult a tárgyfelvétel, vagy hogy-hogyan is kell. Én meg vártam, hogy hátha írnak. Ma megelégeltem, mindent sikerült még felvennem csak az egy választhatót nem, de annyira bénán jött össze, hogy egy szabadon választhatóra sincs már hely.

Na ilyenkor mi a teendő?

Hogy kell írni a tanárnak, hogy szorítson nekem is egy helyet?

2016. szept. 9. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hány kredit ajánlott egy félévben nálatok? Én is idén kezdek. A kötelező tárgyakkal nekem csak 28 kredit jött össze, így egyet szabadon fel kellett vennem.
2016. szept. 9. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Melyik suli?
2016. szept. 9. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha nincs szabadon választhatód. Nekem sincs,mégis minden nap 8-tól 16-ig vagyok bent.
2016. szept. 10. 06:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Muszáj felvenni szabadon választhatót, hogy meglegyen az x össz. kredit. Nálunk pl így van. Ajánlott egy félévben 30-at megcsinálni ha 3 éven belül elszeretném végezni és nem csúszni. :)
2016. szept. 10. 10:18
 15/17 A kérdező kommentje:

Értem, hogy muszáj de mit tehetnék ha nem tudom felvenni, mert nincs hely? :D

22-es csapdája.

2016. szept. 10. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is majdnem lecsúsztam róla, közbe az első napon délután kezdtem el felvenni a tárgyaimat. :D A 15-ből 14. voltam... :D

Legközelebb okosabb leszek. :)

2016. szept. 11. 08:22
 17/17 A kérdező kommentje:

Mindegy, már nézem az előnyét! :D Az első félév úgyis a belerázódásról szól, meg arról, hogy erősen szelektálnak a nehéz tantárgyak. Amire épülni fog egy csomó.

Több időm lesz. :D

2016. szept. 11. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!