Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Műszaki menedzser Bsc-hez...

Műszaki menedzser Bsc-hez milyen Msc-t javasolnátok? És melyik iskolában?

Figyelt kérdés

Beiratkoztam most, de nem kezdem el, mert nem érdekel...Kiakadtam ezeken a tárgyakon: üzleti etika, tanulásmódszertan, döntéselmélet és módszertan, gazdinfo, menedzsment alapjai, szociológia

Valami hasznos tudást szeretnék,aminek hétköznapi életben is hasznát veszem és ami munka mellett levelezőn teljesíthető. Az nem számít,hogy kell tanulni, mindenhol kell, de legalább értelme legyen. De azért beledö..gle..ni sem szeretnék munka mellett, de ha tisztességesen tanulok, elvégezhető legyen. Köszönöm a segítséget előre is. Budapest és környéke

2016. szept. 9. 08:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát mivel napi 8 órában dolgozom, meg előadásokat tartok konferenciákon, így sajna csak az :( A hétvégéimet tudom beáldozni, valamikor meg tanulni is kell.. :)
2016. szept. 9. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Logisztikai menedzsment Msc, Vállalkozásfejlesztés Msc, Vezetés szervezés Msc.
2016. szept. 13. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Budapest és környékén én a Corvinust ajánlanám logisztikai menedzserre

esetleg BME logisztikai mérnökre, úgy tudom, mindkettő kompatibilis

de ha nagyot álmodsz, akkor külföld: Dánia tele van műmenre épülő mesterszakokkal a business irányban, én is azt célzom meg

2016. nov. 28. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!