Műszaki menedzser Bsc-hez milyen Msc-t javasolnátok? És melyik iskolában?
Beiratkoztam most, de nem kezdem el, mert nem érdekel...Kiakadtam ezeken a tárgyakon: üzleti etika, tanulásmódszertan, döntéselmélet és módszertan, gazdinfo, menedzsment alapjai, szociológia
Valami hasznos tudást szeretnék,aminek hétköznapi életben is hasznát veszem és ami munka mellett levelezőn teljesíthető. Az nem számít,hogy kell tanulni, mindenhol kell, de legalább értelme legyen. De azért beledö..gle..ni sem szeretnék munka mellett, de ha tisztességesen tanulok, elvégezhető legyen. Köszönöm a segítséget előre is. Budapest és környéke
van olyan a Szent István egyetemen, hogy logisztikai menedzsement. Ez a tanterve: [link]
Ez akkor jó lehet?
A tanterv alapján érdekes is lehet.
A Szent István egyetem egy bölcsész egyetem.
1 évet ki akarsz hagyni, hogy 2 évig tanulj valami nagyon egyszerűt, csak hogy irodában dolgozhass.
A világ nem így megy, és fiúként szégyeld magad, mert a boltokban csak nők pakolják az árukat és többet is keresnek, mint egy logisztikus, akinek annyi dolga van, hogy papírról felolvassa a dolgokat a telefonba.
"peldaul?"
Vizvezetekszerelo, villanyszerelo, gazszerelo, autoszerelo, szakacs, komuves, masszor, stb.
Már eleve irodában dolgozom havi netto 250 ezerért az energiaszektorban vagy 10 éve. Egyébként pedig lány vagyok!
Úgyhogy ez nem nyert.
Csak levelező jöhet szóba?
Mert a BME-n nagyon jó a MM Msc :) de sajna csak nappali van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!