Pontosan mit kéne választanom?
Figyelt kérdés
Sziasztok,most kezdtem a 11.-et,foldrajz fakultacioval.
Mar itt az ideje valami valaszt adni arra hogy mit is szeretnek majd tanulni a jovoben de annyira osszevagyok zavarodva.
Nagyon sok minden erdekelne,leginkabb ami rajzzal kapcsolatos (belsoepitesz,textiltervezes) itt leginkabb a MOME es a Metropolitan jonne szoba..
Viszont mostanaban elkezdtem erdeklodni a vegan eletmod fele ami ugyebar elegge hajlik az egeszseg fele, pl talan dietetikus? Ebben annyira nem vagyok biztos.
Meg talan a minosegellenor kapcsolodna hozza?
Vagy vannak olyan lehetosegek amik picit belenyulnak a gasztronomiaba?
Neharagudjatok annyira de annyira tanacstalan vagyok 😄
2016. szept. 4. 20:32
2/2 anonim válasza:
AZÉRT MERT ÉRDEKLŐDSZ A VEGÁN ÉLETMÓD IRÁNT MÉG NE LEGYÉL DIETETIKUS... különben is földrajzzal ott nem sokra mész oda biológia kémia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!