Milyen főiskolát/egyetemet végezzek el ha ezt szeretném csinálni?
Elég érzékeny "művészléleknek" tartanak nagyon empatikusnak (ez még jól is jön), de érzékenységem ellenére is ilyesmivel szeretnék foglalkozni.
Valami ötlet valaki? Nagyon kevés szakma van aminek tudok egyáltalán a létezéséről mert sosem "világosított fel" senki.
Ha a migránsokat a földünkre betelepülő gyilkos terroristaként azonosítod akkor a szociálpedagógia és a szociális munka elég távol áll tőled..
És mellesleg az emberek segítése nem reked meg abban, hogy a betegeknek,öregeknek vagy hasonlóknak segítesz hanem a "migránsoknak", hajléktalanoknak is.. ezen gondolkodj el :)
(Nem rossz indulatból írtam)
Én a migránsokat nem párosítom egyből azzal, hogy terrorizmus..de nem vitatkozni jöttem. Mindenkinek megvan a maga látásmódja
Sajnos olyan szakot nem tudok ahol konkrétan az állatok segítése lenne a központban. Én szociális munkát tanulok és itt is csak az emberekkel foglalkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!