20 évesen késő nappali főiskolára menni?
Figyelt kérdés
Érettségi után OKJ-ra mentem,de rájöttem,hogy ez engem nem érdekel és egyetemre akarok menni.20-21 évesen kezdeném a nappalit úgy,hogy eddig még nem dolgoztam semmit.Menjek inkább levelezőre?2016. szept. 3. 20:00
1/6 anonim válasza:
ne beszélj butaságot, én 23 leszek mire végzek az ápolóival és utána megyek tovább.
2/6 anonim válasza:
Jelenleg 21 éves vagyok, októberben 22, most kezdek főiskolán.
3/6 anonim válasza:
Egyetemre sohasem késő menni. Még 40 évesen se. Amúgy is, rengetegen kezdik el 20 évesen, mert tovább voltak vagy később kezdték az általános iskolát, meg 0. tagozatosak voltak.
4/6 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve. Kezdjed el nyugodtan.
5/6 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél amúgy kezdeni magaddal. Nekem késő lenne a nappali, mert érettségi óta dolgozok, hogy el tudjak költözni anyáméktól, így csak a levelező fér bele.
6/6 anonim válasza:
Én 24 vagyok és most kezdem az egyetemet. Bár már dolgoztam, de nem igazán lesz releváns a gyári betanitott munkai tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!