Milyen irányban induljak el?
Középiskolás vagyok, most vagyok 2. éves viszont 5 évesen vagyok úgyhogy megint 9. osztályos....
Nyelvvizsgát 9. végén vagy 10. osztályban szeretnék mindenképpen csinálni, első sorban angolból majd németből. A kedvenc tantárgyaim a magyar és a történelem, ez a kettő ami úgy jobban hozzám tartozik, matek,fizika,kémia és társai annyira nem illik hozzám bár mondjuk ez nálam javarészt tanárfüggő is.
Ami a hobbim az a néptánc amit már 8 éve hobbi szinten csinálok illetve a lovaglás amit kb 3 éve. :) De a kettő közül inkább táncolni szeretek.
És a tanárok állandóan azt kérdezik hogy mik szeretnénk lenni viszont még halovány gondolatom sincsen erről.... Valami ötlet hogy hogy kezdhetnék neki a megfelelő munkát megtalálni ? Előre is köszönöm annak aki tud segíteni. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!