Melyik gimit ajánljátok? Békásmegyeri Veres Péter, Óbudai Árpád vagy Budapesti Berzsenyi Dániel?
Nekem írhatsz, én nyelvtagozatra jártam.
Szerintem egyáltalán nem voltak húzósak a reál tárgyak. (Na persze, nálunk, matek tagozaton igen:)) Azért felvettek engem is gazdasági szakra, igaz, fakultációra jártam - szóval az "alap" matek még egyszerűbb lehetett.
#13-as:
Te nem vagy normális!
Az Árpád óbuda egyik,hanem a legerősebb gimnáziuma!
Az Óbudaiba,na oda mennek akik nem jól tanulnak...
"Az Árpád az egy nagyon szigorú iskola idegbeteg tanárokkal" - húú, akinek az a szigor és az idegbetegség, ami ott van, akkor nagyon gyenge lehet a tűrőképessége!
Az Árpád egyáltalán nem szigorú suli, a hangulat is jó, mind ami az osztályokat, mind ami a tanárokat illeti (Nekem épp az volt a bajom, hogy "túl jó" tanáraim voltak ott (a legtöbbjük most is ott tanít), mert úgy tudtak motiválni, hogy sokkal többet tanultam, mint aminek az egyetemen (és úgy általában "az életben") hasznát veszem - de akkor egyáltalán nem éreztem "tehernek" a tanulást, sőt, élvezetem is:))
Az Árpád a lehető legjobb hely arra, hogy valaki ott töltse a középiskolás éveit, és vegyítse a kellemest a hasznossal!
#16-os:
Az Árpád egyáltalán nem szigorú suli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!