Mennyire lenne nehéz egyszerre csinálni a gyógyszerész és a kémia-biológia osztatlan tanári szakokat? Párhuzamos képzésben.
Kedves válaszadó:
A gyógyszerészetin NINCS levelező. Ne hülyéskedj kérlek. Nem is tudom , hogy gondoltad. Vagy szerinted az orvosin is van levelező? Mert én biztos nem szeretném , hogy engem olyan orvos gyógyítson , aki levelezőn végezte el az egyetemet. Azért hoztam példának az orvosit mivel nehézsége a gyógyszerészetivel egy kategória. Nem is értem , hogy , hogy említed a tanárit a gytk-val egy lapon a nehézséget illetően , ég és föld. .Meg szerinted gyógyszerészetin nem kell bent ülni reggeltől estig? Vagy mit gondolsz néha betéved az ember egy két órára , 5 év után meg hozzávágnak egy diplomát meg egy doktori címet???
Kérdező: Teljesen hülyeség , és értelmetlen lenne. A gyógyszerész nem egy szimpla egyetemi szak , hanem egy hivatás , egy életcél. Minek mellé még valami más? Gyógyszerészetin az öt év alatt örülsz , hogy élsz , nem hogy még egy másik szakot végezni mellette , elképzelésed nincs , hogy milyen nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!