Szerintetek érdemes nyelvi osztályba menni?
Figyelt kérdés
Most megyek majd 8.osztalyba és nem tudom hogy mivel szeretnék majd foglalkozni ezért olyan iskolara gondoltam ahol elég 4-5 év mulva dönteni.. az itteni gimnáziumba nem igazán szeretnék menni ezért egy középiskola nyelvi gözgazdász osztályán gondolkoztam. Szerintetek ilyen "helyzetben" érdemes odamenni?2016. aug. 27. 23:55
1/5 anonim válasza:
Ugyan ilyen helyzetben voltam, és én így is döntöttem. Nyelvi előkészítős közgázra jelentkeztem. Most lesz a második évem az iskolában, és egyáltalán nem bántam meg. elég jól kitanultam a nyelvet, és még van időm gondolkozni a továbbtanuláson. Szerintem érdemes, ha megy a matek, rosszul nem jöhetsz ki belőle.:)
2/5 anonim válasza:
Akkor érdemes a nyelvi osztályba menni, ha ki szeretnél menni külföldre, vagy főiskola/egyetemre mész. Ha ezeket nem tervezed akkor fölösleges.
4/5 anonim válasza:
Ha még nem tudod, mi akarsz lenni, semmiképp ne menj szakközépbe. Egy akármilyen tagozatú gimnáziummal jobban jársz.
5/5 anonim válasza:
Én 5 éves nyelvibe járok, és szavak nincsenek rá hogy mennyire megbántam.. Inkább egy sima 4 éves képzést válassz, legalábbis én ezt tenném ha újra lehetne kezdeni.
Igazából nem tudok jobban angolul, mint azok akik nem nyelvisek. Bár ez már az iskola milyenségén múlik részben. És rettentően bánom, hogy elpazaroltam egy évet a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!