Veres Pálné Gimnázium nyek-es szóbeli, milyen?
Figyelt kérdés
Miket kérdeznek a VPG NYEK tagozatos szóbelin? Milyen írásbeli kell a bejutáshoz?(alsó határ)2016. aug. 27. 06:53
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szia :)
Nem olyan nagy ördöngösség, különböző témákban elbeszélgetnek veled :)
Én megtanultam egy-egy kis szövegrészt a témában, és azt bármikor elő tudtam venni!
3/3 anonim válasza:
Irasbeli also ponthatar altalaban szerintem 70-75 korul van, de persze ez minden evben mas. A szobeli konnyu, a nyelvi reszen huzol egy kis szoveget amit el kell olvasni es asszem kerdesekre kell valaszolni de mar nem emlekszem pontosan😕 a tanar belekerdezhet igeidokbe meg aztan huzol egy temat es arrol beszelgettek. Nem nehez:) az altalanos reszen el kell olvasni egy szoveget es a tartalmat vissza kell mo dani meg kerdezgetnek ugy altalanossagban rolad. Barmi kerdesed van irj nyugodtan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!