A Teleki Blanka Gimiben (BP) milyen egy szóbeli?
Szia! En ebben az evben szobeliztem a telekibe tortenelembol! Szoval ugy zajlott hogy kitettek a honlapra a szobeli temakat kb masfel honappal elotte. De azt neked kell nezni. Szoval kiraktak 20db temat. Kiirtak hogy a szobelin kihuzod az egyiket es ot percig beszelned kell rola. Szoval. Kivettem otodiktol az osszes tori konyvet es anyammal irtunk minden temahoz 10-15 mondatot. Ugyanis egeszen a gorog demokraciatol a trianonig MINDENT KERDEZTEK. Nah es utana volt ra ket hetem hogy az egeszet megtanuljam szinte szo szerint. Amugy en nekem eleg jo a memoriam meg a torit is szeretem szoval eleg gyorsan meg tudtam tanulni. Nah a szobelin tenyleg huznom kellett egy temat. Viszont voltak hozza kerdesek. Dw egyszeru volt meg mindwn. Viszont aztan odalutel es csak ket percet kellett beszelned a temarol. Aztan kerdeztek! Nah az mar nehezebb volt. Becsapos kerdesek voltak. Meg en pl augustust huztam es a vegen mar nem is rola kerdezgettek hanem roma ketteszakadasarol meg ilyenekrol. Szoval jol fel kell keszulnod. Nekem az volt a szerencsem hogy en megtanultam a ketteszakadasos reszt is szoval jol sikerult:)! A baratnom pedig az angol szakra jelentkezett. Neki csak annyi volt hogy bement kihuzott egy random temat es arrol kellett folyamatosan angolul beszelnie. O pl a dugot huzta. En nem tudom hogy errol ki mit gondol. De pl nekem nehezemre esne 2-3 percig egy dugorol beszelnem angolul. Marmint az autos dugorol. Jah es nekik nem voltak megadva elore a temak. Azt ott helyben tudod meg. Valamint azt szinten a honlaprol tudod majd kinyomtatni hogy milyen feltetelekkel mehetsz angolbol szobelizni. Pl tudnod kell ezt es ezt az igeidot. Tanultad mar a should-ot meg ezeket a dolgokat. Meg ilyen kikotesek vannak. Remelem segitettem!:)
U.i.: egyikunk sem a telekibe megy most mert minda a kettonket folvettek egy erosebb suliba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!