Minek tanuljak tovább? Sajnos fogalmam sincs, és gyorsan kellene döntenem.
Szval most gimibe járok. (Amit megbántam utólag)
Régen nagyon szorgalmas voltam, szerettem is tanulni, hajtott a "tanulási vágy" :D . Most ahogy telik az idő egyre jobban utálok tanulni, és már azon is gondolkodtam, hogy nem is megyek egyetemre/főiskolára , hanem inkább valami OKJ vagy hasonló konnyen elvégezhető oktatásra.
Ami tantárgyat szeretek: Matek (nem vagyok belőle túl jó, mivel borzasztóan rossz a tanárom :S ) , biológia, kémia, fizikával sincs bajom, meg max az irodalom. Nyelveket meg muszáj tanulnom (német, angol).
Mivel egyre kevésbé erdekel a tanulas, DE van ami nagyon érdekel : és az a táplálkozással kapcsolatos dolgok, testépítés, fitness. Régóta szenvedélyem ez a fajta sport.
(Egyébként lány vagyok :) )
Tehát vagy a fitnessel fogok esetleg foglalkozni meg az egészséges táplálkozással a jövőben vagy megyek egyetemre és tanulok valami magasabb végzettséget....
Szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!