Mi lehetek, ha a történelem és a fizika érdekel a legjobban?
Nagyon szeretem a történelmet és a fizikát,azon gondolkozom milyen munkám lehet ezzel a párosítással. Tanár nem szeretnék lenni,más kilátásaim vannak?
Előre is köszönöm.:)
Szerintem érdemesebb először minél több munkával megismerkedni, és azok közül eldönteni mi a szimpatikus, aztán azokra a tárgyakra ráhajtani, ami ahhoz kell, akkor is, ha azok esetleg nem a töri és fizika.
felvi.hu-n vannak listák arról, hogy milyen szakok vannak egyetemeken. Olvasgass, ami megtetszik, annak nézz utána, képzeld el magad, ahogy azt dolgozod, és döntsd el, hogy az legyen-e.
Legalábbis szerintem sokkal jobban megéri gimiben közepesen szeretett tárgyakkal kicsit többet szívni egy álomfoglalkozásért, mint egész életedben kevésbé szeretni a munkádat, azért cserébe, hogy ezekből a tárgyakból szívesen készültél az érettségire.
Fizika kultúrtörténet. Hát ha erős vagy fizikából és matekból, akkor gyere nyugodtan az ELTE-re. Itt van lehetőséged már tdk keretén belül hallgatóként fizika kultúrtörténettel kapcsolatban kutatni. Ezt töri szakról kicsit bajosabb szerintem, mert a fizika történethez szükség van magasabb fizikai ismeretekre.
Fizikus hallgató
Köszönöm szépen mindenkinek!
Olyat esetleg nem tudtok amiből meg is lehet élni?
Tudom,elég nehéz kombinációt választottam,de hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!