Környezetmérnök diplomához hasznos lehet egy CAD-CAM okj?
Figyelt kérdés
Illetve milyen ingyenes, (tehát nem tanfolyami képzésűt, pl. tűzvédelmi előadó stb.) okj-t tudnátok ajánlani ehhez a diplomához? Elsősorban már dolgozóktól várnék válaszokat akik ismerik mire van nagyobb igény.2016. aug. 22. 22:55
2/3 anonim válasza:
térinformatika, statisztika, programozás
pénzügy, projekt menedzsment
biztonságtechnika, minőségmenedzsment
Kb ilyen kombóknak van értelme.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Még van az utolsó félévem.
Tudom, hogy ezek a legjobbak azonban ezek fizetősek, akkor szeretném elvégezni, ha már tudom melyik irány tetszik illetve van rá igény a közelemben.
Így az ingyenes képzések közül csak a CAD-et találtam, néhol látom, hogy előnynek számítják.
Viszont, ha láttad hogy valahol ingyenesen indítják ezeket akkor azt megköszönném, ha leírnád.
Elsősorban ingyenes képzéseket ha tudnátok mondani annak örülnék.
Köszi!
2016. aug. 23. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!