Hová menjek továbbtanulni? Többi lent!
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, most megyek 8.-ba. Kitűnő tanuló vagyok. Mindenből 5-ös vagyok, kivéve történelemből(abból 4-es).Legjobban a matek és az angol megy. Kedvenceim is ezek meg a kémia. Fogalam sincs hogy mi akarok lenni,de valószínűleg tovább fogok tanulni. És ha ez alapján valaki tud szakmát mondani, ami érdekelhet azt megköszönném. :)2016. aug. 17. 10:22
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam, hogy sándorfalvi vagyok. A legjobb lenne szegedi iskola.
2016. aug. 17. 10:24
3/3 anonim válasza:
Ságvári vagy Radnóti(habár úgy hallom az oda járó ismerősöktől, hogy ott egy robotot csinálnak érettségire az emberből), de akkor Deák, vagy Tömörkény, ezekről jobbakat hallani, nem is olyan kemények, mint az első kettő, mégis 12-ik után megy vele valamire az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!