Lehetek orvos diszkalkuliával, tanulási nehézségekkel, figyelemzavarral?
Nem más miatt akarok orvos lenni hanem érdekel a szakma lehet h az orvoslás nem érdekel annyira de akkor inkább biológusnak mennék jobban meggondolva.
Egyébként meg én elviselhetetlennek tartom ezt az életet amit élek és ha nem találok megoldást akkor öngyilkos leszek és kész....minek tanulási nehézségekkel, mentális retardációval élni? számomra olyan elviselhetetlen az élet mindenki utál lehúznak a főnökeim is meg mindenki az összes szakmunkás engem akar lehuzni meg mindenki egy 7 éves gyerek is átvághatna... elegem van ebből az egész világból nekem inkább vmi olyasmi kell ami túlmutat a valóságon és gyorsan akarok okosabb lenni a világ legokosabb embere akarok lenni és gazdag akarok lenni és azt akarom h bármi lehetséges legyen de ez nekem már soha se lesz igy mivel igy születtem nem számít mekkora vágyam van a tanuláshoz!
Bocs, de ki is mondja rólad, hogy hülye vagy, fogyatékos, hogy gyárba kell szalag mellett rohadnod? Ezt a neked a legrosszabb a világon dumát meg eddig és ne tovább. Másnak is rossz. Te engem nem ismersz, nem tudhatod, hogy nekem milyen bajaim vannak. Csak jutott némi szürkeállomány nekem is észosztásnál és tudom hogy mikor, kinek kell elpanaszkodnom, ha mindenáron úgy érzem, hogy el kell.
Én a kérdésedre tapasztalatból válaszoltam. Ennyi. Ajelenlegi hozzáállásoddal, a leírt problémáiddal nem vagy alkalmas a pályára. De tudod, a neurológián kívül nem csak gyári munka létezik. Én viszont itt befejeztem. Egy hisztis, toporzékolós, elkényeztetett kisgyerek vagy. Tipikusan az, aki földhöz vágja magát, ha nem kapja meg a kakasos nyalókáját augusztus 20-án. Ez viszont nem a "fogyatékosságodnak" köszönhető (te magad definiáltad így a problémáid), hanem mert egy ostoba hülyegyerek vagy, egy elkényeztetett mamlasz, akinek igazán nagy problémája még nem is volt az életben. Jöttél sajnáltatni magad, meg előadni a hatalmas tudásod, amit a gondjaid miatt nyilván tudsz. Nem találtál megértő fülekre és most sírsz... Tudok gratulálni. Neked nem a diszkalkuliával van a legnagyobb gondod, hanem az éretlenségeddel meg a saját magad sajnaltatásával.
A pszichiáter egyébként ingyenes, valós probléma esetén. Kreált hisztit nem finanszíroz az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!