Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek orvos diszkalkuliával,...

Lehetek orvos diszkalkuliával, tanulási nehézségekkel, figyelemzavarral?

Figyelt kérdés

2016. aug. 15. 16:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem más miatt akarok orvos lenni hanem érdekel a szakma lehet h az orvoslás nem érdekel annyira de akkor inkább biológusnak mennék jobban meggondolva.

Egyébként meg én elviselhetetlennek tartom ezt az életet amit élek és ha nem találok megoldást akkor öngyilkos leszek és kész....minek tanulási nehézségekkel, mentális retardációval élni? számomra olyan elviselhetetlen az élet mindenki utál lehúznak a főnökeim is meg mindenki az összes szakmunkás engem akar lehuzni meg mindenki egy 7 éves gyerek is átvághatna... elegem van ebből az egész világból nekem inkább vmi olyasmi kell ami túlmutat a valóságon és gyorsan akarok okosabb lenni a világ legokosabb embere akarok lenni és gazdag akarok lenni és azt akarom h bármi lehetséges legyen de ez nekem már soha se lesz igy mivel igy születtem nem számít mekkora vágyam van a tanuláshoz!

2016. aug. 15. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fejezd be a hisztit. Képes vagy egy mondatban ellentmondani saját magadnak, egyszer öngyilkos akarsz lenni, utána mégsem, csapongsz, szitkozódsz, mindenki más hibás, csak te nem... Nem csodálom, hogy egy gyerek szintjén kezelnek, azok viselkednek így. Ez nyilván összefügg valamennyire az egészségi állapotoddal is, de inkább jellembeli hiba. Nem orvos akarsz te lenni, hanem pozíciót ahhoz, hogy mindenkit leugass.
2016. aug. 15. 19:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindenkit leugatni csak azt akarom hogy azt csináljak amit szeretnék és ne húzzanak le/becsüljenek meg. Kiváncsi vagyok te hogy reagálnál ha nem érhetnéd el a célodat és állandóan elnyomnának akár a munkahelyen is és aki meg a cégnél be van protektálva a főnök seggnyalója az meg szabadon lustálkodhat mászkálhat ide-oda miközbe te dolgozol ezerrel.
2016. aug. 15. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de annak hisztizzél, akit ez érdekel. Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy te csak trollkodni jöttél ide. Hogy öngyilkos akarsz lenni, arra nem is reagálok, mert pontosan jól tudom, hogy te most csak sajnáltatod magad. Nincs miért részvéttel lennem! A legtöbb embernek nincsenek olyan esélyeik, lehetőségeik, mint néhány szerencsésnek. Na és akkor mi van? Nem leszel a világ legokosabb embere, mert nem vagy rá képes. Pont. Attól még tudsz teljes életet élni boldogan, ha akarsz. De nem akarsz, mert te eldöntötted, hogy hülye vagy, ráadásul vad idegen embereknek hisztizel és toporzékolsz, amivel csak alátámasztod azt a tényt, hogy nem vagy alkalmas a pályára. Majd ha felnőttel és helyén tudod kezelni a problémáidat, akkor gyere ide vissza. Az öngyilkos szándékaidról meg egy pszichológussal vagy pszichiáterrel konzultálj, mert minket egy cseppet sem érdekel. Te nekünk egy idegen ember vagy, valszeg ráadásul csak bohóckodsz, mert hosszú a nyári szünet. Segítettünk, amiben tudtunk, de a lelki problémáiddal mi nem tudunk és nem is fogunk foglalkozni.
2016. aug. 15. 20:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja, engem senki se ért meg mert vszeg senki se volt abba a helyzetbe milyen agyilag korlátozottnak lenni. Járj az én cipőmmel először és aztán szólj. Szerinted ha ennyire akadályozott vagyok hogy nem tehetem azt amit akarok akkor mi értelme élni? Teljes élet akkor lenne ha nem lennék korlátozott...nem fogom eltürni hogy gyárba 3-4 műszakba lehuzzák rólam a bört a 70 ezer forintukkal. Részvétre meg amugy nem várok csak olyan ember válaszára aki hasonló helyzetben járt és sikerült neki megoldani a helyzetet. Amúgy meg nincs pénzem se pszichológusra se pszichiáterre. ennyi de miért nem lehet meghallgatni az embernek a gondját baját facebookon meg mindenki nyomja a dumáját miért nem a való életben....
2016. aug. 15. 20:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Te vagy az egyetlen. Soha senki másnak nem volt nehéz az élet. A tutit csak te tudod. Mindenki más készen kapja a jót.
2016. aug. 15. 20:30
 17/21 A kérdező kommentje:
Hé ezeket nem mondtam. tudom h másnak is rossz...
2016. aug. 15. 20:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ki is mondja rólad, hogy hülye vagy, fogyatékos, hogy gyárba kell szalag mellett rohadnod? Ezt a neked a legrosszabb a világon dumát meg eddig és ne tovább. Másnak is rossz. Te engem nem ismersz, nem tudhatod, hogy nekem milyen bajaim vannak. Csak jutott némi szürkeállomány nekem is észosztásnál és tudom hogy mikor, kinek kell elpanaszkodnom, ha mindenáron úgy érzem, hogy el kell.

Én a kérdésedre tapasztalatból válaszoltam. Ennyi. Ajelenlegi hozzáállásoddal, a leírt problémáiddal nem vagy alkalmas a pályára. De tudod, a neurológián kívül nem csak gyári munka létezik. Én viszont itt befejeztem. Egy hisztis, toporzékolós, elkényeztetett kisgyerek vagy. Tipikusan az, aki földhöz vágja magát, ha nem kapja meg a kakasos nyalókáját augusztus 20-án. Ez viszont nem a "fogyatékosságodnak" köszönhető (te magad definiáltad így a problémáid), hanem mert egy ostoba hülyegyerek vagy, egy elkényeztetett mamlasz, akinek igazán nagy problémája még nem is volt az életben. Jöttél sajnáltatni magad, meg előadni a hatalmas tudásod, amit a gondjaid miatt nyilván tudsz. Nem találtál megértő fülekre és most sírsz... Tudok gratulálni. Neked nem a diszkalkuliával van a legnagyobb gondod, hanem az éretlenségeddel meg a saját magad sajnaltatásával.

A pszichiáter egyébként ingyenes, valós probléma esetén. Kreált hisztit nem finanszíroz az állam.

2016. aug. 15. 20:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Talán meg kellene nézned a Wikin, hogy mit jelent ez a szó: önsorsrontó!
2016. aug. 16. 10:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Aki el akarja érni a céljait, az abba fektet energiát, hogy elérje azokat. Te itt csak az időt és energiát pocsékolod. A mi engedélyünk nem kell az álmod megvalósításához. Akár egyetértünk, akár nem, semmi közünk az életedhez. Ha ezt akarod, tanulj és tegyél érte! Ennyiről szól a történet.
2016. aug. 16. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!