Ha én építészettel szeretnék foglalkozni, mihez kellene értsek?
Figyelt kérdés
mert amúgy mindig is imádtam valami újat alkotni , rajztanárom szerint nem vagyok nagy művész a de kreativitásom az elég jó2016. aug. 10. 11:26
1/2 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül kell hozzá nagy művésznek lenni. Kitartás kell hozzá, meg az egyetemhez hasznos, ha "mindenhez értesz kicsit". Tehát nem jelent gondot a matek vagy fizika (nem kell matekzseninek lenni), a humán tárgyakat is megérted könnyen és megtanulod (az nem baj, ha nem érdekel, csak meg tudd tanulni viszonylag kis erőfeszítéssel). Rajzoláshoz pedig az is elég jó, ha ügyesen le tudsz másolni dolgokat. Tehát pl. ha van egy bútor vagy épület, akkor jól meg tudod figyelni és viszonylag pontosan lerajzolni.
Szerintem ezek ilyen alaptulajdonságok, amik jók ha megvannak és az ezeken felüli tulajdonságok viszik el az embert ilyen vagy olyan irányba. A kreativitás, jó ötlet szerintem a legtöbb szakmánál hasznos.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi választ :)
2016. aug. 11. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!