Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kertészmérnöknek jelentkezhet...

Kertészmérnöknek jelentkezhet az aki matekból fel volt mentve?

Figyelt kérdés
Nem elsődleges követelmény a matek!
2016. aug. 9. 22:10
 1/3 anonim válasza:
Persze nem elsődleges követelmény, de van matek és fizika is ja és genetika is a sok minden más mellett.
2016. aug. 9. 23:55
 2/3 anonim válasza:

Kedves Első :)

Lehetne hozzád pár kérdésem? Sajnos én is matek problémával küzdök (tudom, akinek nem megy, az ne menjen mérnökire), de nagyon szeretem a növényeket, és mindenképp szeretnék velük foglalkozni és magasabb szinten tanulni. A matek sohasem ment, mondhatni teljesen a nullán állok, továbbá elég régen érettségiztem, teljesen kiestem a tanulásból. Van esélyem igy elvégezni? Köszönöm szépen előre is a válaszod!

2016. aug. 29. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves második! Ha nagyon szereted a növényeket szerintem bátran jelentkezz kertészmérnöknek, mert bár nehéz a matek, de én külön tanárnál vettem egy pár órát (nagyon gyenge voltam matekból) és szenvedősen ugyan, de meg tudtam csinálni. Egyébként csak 1 félévig van matek azt kell valahogy túlélni.
2016. okt. 3. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!