Középsuliban rossz tanuló voltam, sosem voltam valami okos. De egyetemre szeretnék menni. Mit gondoltok lehetséges? Elérhető cél?
sosem voltam jó tanuló, sem általános iskolában, sem középiskolában... humán tantárgyakból is 3-as, - 4es voltam, reál tantárgyakból legjobb esetben 3-as, de sokszor egész júniusig mindig azon voltam ,hogy ne bukjak meg.. sosem buktam, de mindig közel voltam hozzá.
Igaz nem voltam szorgalmas.. Sok minden történt velem főleg 15-18 éves korom környékén, nehéz időszakon mentem át, és nem is érdekelt már semmi, sem a tanulás, sem a célok, sem az élet.. semmi.. ezért nem is foglalkoztatott a továbbtanulás..
Most itt vagyok 20 évesen. Egy gyárban dolgozom. Ugyan meglett az érettségim, de nem szín kettes.. csak a töri lett 3-as.. Arra az elhatározásra jutottam, hogy amíg dolgozom, készülök 2 tantárgyból érettségire. Emelt érettségire. Töriből és Angolból... Mert most már észhez kaptam és szeretnék egyetemre menni... Az a tervem ,hogy legkésőbb 23 évesen elkezdem.
Beszélek még egy-két volt tanárral, eddig bárkinek is mondtam a célom, mind hülyeségnek tartják, mert szerintük nem menne, szerintük nem sikerülhet nekem az emelt érettségi... Ti mit gondoltok? Elég szorgalommal, elszántsággal sikerülhet, annak ellenére, hogy "hülye vagyok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!