Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik győri gimnázium a...

Melyik győri gimnázium a jobb? Vélemények? (több lent)

Figyelt kérdés

Győri gimnáziumok közül melyik a jobb?

Révay, Kazinczy, vagy esetleg a Baross Gábor?

A Révay tényleg olyan nehéz mint sokan mondják? A nyelvtanulas szempontjából is erős? Humán tantárgyak? A reál nekem nem igazan megy..

Kazinczy? Van aki ott tanul? Az milyen? Azt olvastam hogy az inkább humán. Igaz ez? Tanárok milyenek? Diákok? Nagyon nehéz?

Utolsó amin gondolkodom, a Baross Gábor szakközépiskola, de nem igazán vonz.

Bárki aki ezek közül valamelyiket ismeri, mindent amit tudtok, légyszi irjatok le.

Szeptemberben leszek 8-os, akkor már tudnom kellene. Légyszi segítsetek!

13/l

2016. aug. 3. 18:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hát én inkább 5-ös tanulo vagyok, pár 4-essel, de valószínű, hogy nyolcadikban már fordított állás lesz (jobb esetben)

Ilyen jegyekkel Kazinczyba felvennének? Eddig az a kedvenc.

2016. aug. 10. 06:32
 12/22 anonim ***** válasza:
A jegyeid alapján van esélyed, ám ehhez kell még egy nagyon jól, 80-85 pont feletti felvételi is.
2016. aug. 10. 08:58
 13/22 A kérdező kommentje:

Koszi:)

Akkor majd mindent beleadok :D

Most is vannak ilyen előkészítő orak magyar meg matek. Most nyáron angolt is kezdett az ofő

2016. aug. 10. 09:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, érdekel-e vélemény még a Kazinczyról, de azért elmondom =) Én most megyek tizedikbe és imádom. Én inkább humános vagyok ezért választottam végül ezt a Révai helyett. Akkor még kételkedtem, de most már biztos vagyok benne, jól döntöttem. Nagyon jó nyelvtanárunk van, elképesztően sokat fejlődött a kommunikációs készségem ebben az egy évben. Heti hat órában tanuljuk a fő nyelvet és heti háromban a kisnyelvet. Ez az óraszám idén majd már változik tudtommal. Kevesebb angol és több német lesz. (Az osztály angolos felébe tartozom) Valóban jó lehetőségeket biztosítanak nekünk a versenyzésre, valamint a diákok kezdeményezéseit is támogatja az iskolavezetés. Nyitottak az újításokra szabadidő terén. Az épület valóban megragadt a múlt században, aminek szerintem megvan a maga varázsa. Én legalábbis ezért szerettem bele először az iskolába.

Nem tudom érdekelt vagy-e a kollégiumban, elég praktikus, hogy közvetlen összeköttetésben áll az iskolával. Elég háromnegyed hétkor kelnünk =) A szobák nem a legújabbak, de éppen megfelelőek. Maga a közösség nagyon jó. A legjobb barátnőmet is itt ismertem meg :)

Én bátran ajánlom a Kazinczyt.

Ó és hidd el, a matróz blúzt is ki lehet bírni ;)

2016. aug. 27. 11:07
 15/22 A kérdező kommentje:

utolsó: nagyon köszönöm hogy irtál, nekem is megtettszett az, ahogy kinéz belülről.

A matrózblúz azt jelenti hogy szoknya kell hozzá, és egy konkrét szett, vagy csak felső? (nem szeretem a szoknyát, de ez még nem kizáró ok..)

az alapján ahogy leirtad, nekem is nagyon megtettszett. (ha lehet még jobban:D)

2016. aug. 27. 16:06
 16/22 anonim ***** válasza:
A többség egyáltalán nem veszi komolyan a szoknya szabályt, csak annyit kérnek tőlünk, hogy ne legyen farmer. Akad egy-két hárklisabb emberke, de ők is csak maximum csúnyán néznek. (Ők alapjáraton is hajlamosak csúnyán nézni), szóval nem kell tartanod. Én is nagyon nadrágos voltam az elején de még nem estem inkvizíció áldozatául ;)
2016. aug. 27. 16:48
 17/22 A kérdező kommentje:

Szóval csak felső:)

Nagyon köszi mindenkinek aki irt nekem:)

2016. aug. 28. 09:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire késő még ide írni, de a barosst is csak ajánlani tudom, főleg ha gazdasági területen szeretnél továbbtanulni. A tanárok jók, bár a vezetőség egy kissé bürokratikus. Én is ide jártam és 484 ponttal kerültem be a corvinusba.
2016. szept. 8. 09:43
 19/22 A kérdező kommentje:

Gratulálok a Corvinushoz;)

Szerintetek hülyeség lenne megjelölni elsőnek a Kazinczyt, másodiknak a Révait? Mert ha a Kazinczyba nem vesznek fel, akkor a Révaiba meg pláne, oda még magasabb pontszám is kell. Akkor mégis hogy jelöljem meg? Mindenképpen a Kazinczyba szeretnék menni:3

2016. szept. 9. 05:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is másodiknak jelöltem a Révait, elsőnek a Kazinczyt. A Révai listáján bekerültem de a Kazinczyson valahol lent voltam a pokolban. Szóval nem szentírás, hogy hova kell a több pont. Legalábbis nálam nem így volt, persze ez függ a szaktól is. Én humánra jelentkeztem a Révaiba is. Nem vagyok egy nagy reálos, de még a reálos osztályban is jobb helyen voltam az ideiglenesen, mint a Kazinczyban. Persze nem lehet megjósolni milyen lesz idén a mezőny, de bátran jelöld meg ebben a sorrendben. Én is ezt tettem, most pedig boldog Kazinczys vagyok :)
2016. szept. 9. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!