Melyik győri gimnázium a jobb? Vélemények? (több lent)
Győri gimnáziumok közül melyik a jobb?
Révay, Kazinczy, vagy esetleg a Baross Gábor?
A Révay tényleg olyan nehéz mint sokan mondják? A nyelvtanulas szempontjából is erős? Humán tantárgyak? A reál nekem nem igazan megy..
Kazinczy? Van aki ott tanul? Az milyen? Azt olvastam hogy az inkább humán. Igaz ez? Tanárok milyenek? Diákok? Nagyon nehéz?
Utolsó amin gondolkodom, a Baross Gábor szakközépiskola, de nem igazán vonz.
Bárki aki ezek közül valamelyiket ismeri, mindent amit tudtok, légyszi irjatok le.
Szeptemberben leszek 8-os, akkor már tudnom kellene. Légyszi segítsetek!
13/l
Hát én inkább 5-ös tanulo vagyok, pár 4-essel, de valószínű, hogy nyolcadikban már fordított állás lesz (jobb esetben)
Ilyen jegyekkel Kazinczyba felvennének? Eddig az a kedvenc.
Koszi:)
Akkor majd mindent beleadok :D
Most is vannak ilyen előkészítő orak magyar meg matek. Most nyáron angolt is kezdett az ofő
Nem tudom, érdekel-e vélemény még a Kazinczyról, de azért elmondom =) Én most megyek tizedikbe és imádom. Én inkább humános vagyok ezért választottam végül ezt a Révai helyett. Akkor még kételkedtem, de most már biztos vagyok benne, jól döntöttem. Nagyon jó nyelvtanárunk van, elképesztően sokat fejlődött a kommunikációs készségem ebben az egy évben. Heti hat órában tanuljuk a fő nyelvet és heti háromban a kisnyelvet. Ez az óraszám idén majd már változik tudtommal. Kevesebb angol és több német lesz. (Az osztály angolos felébe tartozom) Valóban jó lehetőségeket biztosítanak nekünk a versenyzésre, valamint a diákok kezdeményezéseit is támogatja az iskolavezetés. Nyitottak az újításokra szabadidő terén. Az épület valóban megragadt a múlt században, aminek szerintem megvan a maga varázsa. Én legalábbis ezért szerettem bele először az iskolába.
Nem tudom érdekelt vagy-e a kollégiumban, elég praktikus, hogy közvetlen összeköttetésben áll az iskolával. Elég háromnegyed hétkor kelnünk =) A szobák nem a legújabbak, de éppen megfelelőek. Maga a közösség nagyon jó. A legjobb barátnőmet is itt ismertem meg :)
Én bátran ajánlom a Kazinczyt.
Ó és hidd el, a matróz blúzt is ki lehet bírni ;)
utolsó: nagyon köszönöm hogy irtál, nekem is megtettszett az, ahogy kinéz belülről.
A matrózblúz azt jelenti hogy szoknya kell hozzá, és egy konkrét szett, vagy csak felső? (nem szeretem a szoknyát, de ez még nem kizáró ok..)
az alapján ahogy leirtad, nekem is nagyon megtettszett. (ha lehet még jobban:D)
Szóval csak felső:)
Nagyon köszi mindenkinek aki irt nekem:)
Gratulálok a Corvinushoz;)
Szerintetek hülyeség lenne megjelölni elsőnek a Kazinczyt, másodiknak a Révait? Mert ha a Kazinczyba nem vesznek fel, akkor a Révaiba meg pláne, oda még magasabb pontszám is kell. Akkor mégis hogy jelöljem meg? Mindenképpen a Kazinczyba szeretnék menni:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!