Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bge kvik gólyatábor mennyire...

Bge kvik gólyatábor mennyire durva?

Figyelt kérdés
Milyen feladatok vannak?

2016. aug. 2. 23:23
 1/8 anonim válasza:
93%
A fotóson múlik
2016. aug. 2. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Durva (legalábbis nekem 3 éve az volt) belémöntötték a piát (volt akinek bejött).. Azóta is bánom, hogy nem cipőt vettem abból a pénzből, ráadásul a mostani barátaim egyik sem voltak gt-ben.. Akiket ott megismertem viszont már suliban nincsenek vagy egy évfolyammal lejjebb
2016. aug. 3. 00:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Amennyire én emlékszem elég durva volt.

a lányok rólunk nyalták le a tejszínhabot.

Csomót ittunk. Sőt olyan is volt hogy végig kellett egy tojást a lányoknak a fiúk nadrágjában gurítani és a csajok sokszor rossz helyre fogtak és a fiúk kígyóját markolászták. Meg olyan is volt hogy szájból szájba kellett a piát átönteni. Persze ezek mind kötelezőek voltak. Ha nem csinálod akkor meg csicskának néznek.

2016. aug. 3. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, bátyám gólyatáborában ( én most megyek majd ), bár ő corvinusos volt, de nem néztek senkit csicskának ez miatt. Nyilván, ha valaki visszahúzódóbb, nem ivós, annak nem feltétlen jó buli. És aki bulizik és iszik, attól még veheti komolyan az egyetemet is, nem törvénszerű, hogy otthagyják, vagy buknak.
2016. aug. 3. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is idén fogok itt kezdeni és nem tudom eldönteni, hogy menjek e
2016. aug. 3. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
2016. aug. 4. 22:24
 7/8 anonim válasza:

Én is azt hittem, hogy olyan lesz a gólyatábor, hogy onnan fogok inni a lányokról, ahonnan csak tudok és majd óriási orgiák lesznek. Hááát nem..

Kedves Kérdező a tavalyi teljesen más volt. És ha változtattak a tavalyiban, akkor szerintem meg is maradnak ennél: nem is kellett vetkőznie senkinek se, rengeteget ismerkedtünk és játszottunk, volt medencés parti, jó kis feladatok voltak de végig volt mindenkin ruha. Nem volt olyan feladat amire aztmondtam volna, hogy na ez durva: Elhiheted fiúként a meglepettségemet :D

Lehet nem vagyunk egyformák, én ezt a lájti verziót is nagyon élveztem, élveztem volna a 3 évvel ezelőttit is.

Én nem hagynám ki, ha mehetnék megint :)

2016. aug. 9. 23:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, tuti menni fogok:)
2016. aug. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!